27 Temmuz 2024 Cumartesi

SON DAKİKA

IRMAK LGS DE TAM PUAN ALDI

IRMAK LGS DE TAM PUAN ALDI

BAHÇEŞEHİR KOLEJİNİN GURURU

05 Haziran 2024 Çarşamba 08:57 GÜNCEL

*LGS 2024 TÜRKİYE ŞAMPİYONU BURDUR BAHÇEŞEHİR KOLEJİNDEN!*

Burdur Bahçeşehir Koleji Ortaokulu, 2 Haziran 2024 Pazar günü Türkiye genelinde uygulanan Liselere Geçiş Sınavı'nda (LGS) öğrencisi Irmak GÖKER ile TÜRKİYE BİRİNCİLİĞİ elde etmeyi başardı. 


Eğitim-öğretim kalitesiyle fark yaratan, tecrübeli öğretmen kadrosuyla Burdur'un eğitimdeki parlayan yıldızı olan Burdur Bahçeşehir Koleji, ulusal çapta düzenlenen sınavlarda da başarısını kanıtladı.

Burdur Bahçeşehir Koleji Ortaokulu 8. sınıf öğrencisi Irmak GÖKER , LGS' deki tüm soruları doğru yanıtlayıp 500 TAM PUAN alarak TÜRKİYE BİRİNCİSİ olarak büyük bir başarıya imza attılar.

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Burdur Bahçeşehir Koleji İlköğretim Müdürü Emre ATALAY : "Zorlu geçen eğitim-öğretim döneminin sonunda yapılan LGS'de  Burdur'dan  Türkiye Birinciliğini zaferle ilimize kazandırmanın gururunu yaşıyoruz. Bizlere böylesine bir mutluluk yaşatan başta 8. sınıf öğrencimiz IRMAK GÖKER’e ; her zaman bizlere güvenen velilerimize, bu büyük başarıda emeği geçen tüm öğretmenlerimize, okul idarecilerimize ve yöneticilerimize çok teşekkür ediyorum." dedi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÇOK OKUNANLAR

SONRAKİ HABER

BURDUR KÖYDES BÜTÇESİ BELLI OLDU

BURDUR KÖYDES BÜTÇESİ BELLI OLDU