27 Temmuz 2024 Cumartesi

SON DAKİKA

DİYALİZ ZEHİRLENMESİNDE İLK ÖLÜM

DİYALİZ ZEHİRLENMESİNDE İLK ÖLÜM

HASTA YAKINLARI CUMHURİYET BAŞSAVCILIĞINI GÖREVE DAVET ETTİ

28 Mayıs 2024 Salı 18:06 GÜNCEL

Burdur Devlet Hastanesi’nde 25 Mayıs Cumartesi günü 08.00- 12.00 ile 12.00- 16.00 seansında diyalize giren hastalardan bazıları baş dönmesi, mide bulantısı, şuur bulanıklığı ve nakil aracından inememe tarzı şikayetlerle hastaneye geri dönmüştü.

 

Bunun üzerine hastane yönetimi gün içinde diyalize giren tüm hastaları hastaneye çağırıp yapılan tetkiklerin ardından gün içinde diyaliz merkezinde tedavi olan 33 hasta Afyon, Isparta, Antalya, Bucak’ta bulunan devlet hastaneleri ve özel diyaliz merkezlerine sevk edildi. Sevk edilen 33 hastanın 14’ü ise entübe edilmişti.

 

MUSTAFA DEMİR HAYATINI KAYBETTİ


Burdur Devlet Hastanesi’nde diyaliz makinesine girdikten sonra rahatsızlaşıp hastaneye geri dönen 33 hasta ambulanslar ile çevre hastanelere sevk edilmişti.
Yaşanılan olay sonrası 70 yaşındaki Mustafa Demir'de tedavi için Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'ne sevk edildi. Demir' doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

YAKINLARI ŞİKAYETÇİ 

Cenaze otopsi için Antalya Adli Tıp'a gönderilirken hasta yakınları şikayetçi olduklarını bildirerek Burdur Cumhuriyet Başsavcılığını göreve çağırdılar.

BARO DEVREDE

Burdur Baro Başkanı Av Ramazan Gedik "toplumsal  duyarlılığın gereği olarak olayı yakından takip edecegiz" dedi

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÇOK OKUNANLAR

SONRAKİ HABER

DİYALİZ 'DE 3.NCÜ ÖLÜ SOMALİLİ

DİYALİZ 'DE 3.NCÜ ÖLÜ SOMALİLİ