27 Temmuz 2024 Cumartesi

SON DAKİKA

BESTE PROJESİ TAM GAZ

BESTE PROJESİ TAM GAZ

BURDUR’DA İLK KEZ DÜZENLENDİ

10 Haziran 2024 Pazartesi 18:40 GÜNCEL

Beste Projesi kapsamında Burdur’da ilk defa düzenlenen Liseli Genç Araştırmacılar Kongresi yoğun bir katılım ile gerçekleşti.

Milli Eğitim Müdürü Muhammed Özdemirci  "BESTE'nin temel hedefi devletimizin Türkiye yüzyılı hedefleri doğrultusunda ilimizde eğitim kalitesini daha da yükseltmek ve öğrencilerimizin potansiyelini en üst düzeye çıkarmaktır. Bu amaçla, öğretmenlerimizin motivasyonlarını arttırarak olumlu bir eğitim iklimi oluşturarak akademik alandaki çalışmalarımıza hız vererek, öğrencilerimizin ilgi ve yetenekleri doğrultusunda onlara rehberlik ederek sosyal, kültürel, sportif ve sanatsal alanda çalışmalar gerçekleştireceğiz. Ulusal ve uluslararası düzenlenen proje çalışmalarına katılımımızı arttırarak öğrencilerimizde bilimsel çalışma farkındalığı oluşturacağız. BESTE projesi ile eğitim sistemimizi daha verimli, daha etkili, daha kapsayıcı, daha yenilikçi, daha sürdürülebilir hale getirerek öğrencilerimizin hak ettiği en iyi eğitimi almaları için gayret göstereceğiz" diye konuştu.

 

Programa Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi(MAKÜ) Rektörü Prof Dr Hüseyin Dalgar, Vali Yardımcısı Yunus Emre Akpınar, İl Milli Eğitim Müdürü Muhammed Özdemirci, Protokol Üyeleri, Akademisyenler, Danışman Öğretmenler ve öğrencilerinn katılımları ile düzenlenen açılış programının ardından öğrenciler tarafından bildiri sunumları gerçekleştirildi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÇOK OKUNANLAR

SONRAKİ HABER

MİLLİ EĞİTİM, DİYANETİN VESAYETİNDE

MİLLİ EĞİTİM, DİYANETİN VESAYETİNDE