25 Mayıs 2024 Cumartesi

SON DAKİKA

KADİR KOÇ ÖN SECIM İSTİYOR

KADİR KOÇ ÖN SECIM İSTİYOR

KADİR KOÇ ÖN SECIM İSTİYOR

22 Kasım 2022 Salı 17:25 GÜNCEL

CHP Kongresinde konuşma yapan geçmiş dönem Millevekili adaylarından  Kadir Koç ön seçim vurgusu yaptı.


Hatta" bunu gercekleştirmeyenler tarih sahnesinden silinir" diye sert bir açıklama yaptı.


Kadir Koç şu konuşmayı yaptı :


Güçlendirilmiş parlamenter sistemi ancak o partinin üyelerinin seçtiği milletvekilileriyle gerçekleşir üyesinin  kararına saygı duymayan bir siyasi yapının sağlıklı olmayacağını düşünenlerdenim onun için ön seçim bizim partimiz için  olmazsa olmazımızdır. Bunu gerçekleştirmeyen yönetimler tarih sahnesinden silinirler ama gerçekleştirenler de partide şanlı yerini alırlar.

Kadir Koç konuşmasını şöyle sürdürdü:

Olağanüstü yapılan merkezi ilçe başkanlığı seçimlerinde yaptığım konuşmada Chp nin Türkiye'deki 2015 ve 2018 genel seçimlerinde alınan oyların rakamlarını açıkladım 2015 te üyenin katılımıyla gerçekleşen seçimlerde 12 milyon kusur oy alınmış 2018 genel seçimlerinde seçmen sayısı artmasına rağmen merkezi atama ile yapılmış  olan seçimlerde alınan oy 11 milyon kusurdur 1 milyon oy eksik alınmıştır ilimizde ise 2015'te %28 2018'de ise %20'dir benim için Aslı olan partinin iktidara taşınmasıdır tabii ki sizin gibi değerli dostlarım içinde bu böyledir onun için diyorum ki hiç kimse bu partiye ihanet etme hakkına sahip değildir .

Kişi menfaatleri ön plana çıkarsa aksi halde hüsrana uğrayabiliriz Onun için herkes duygularıyla değil aklıyla hareket etmelidir

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÇOK OKUNANLAR

SONRAKİ HABER

AYLA BÜĞDÜZ'DEN DİVARCI'YA ZİYARET

AYLA BÜĞDÜZ'DEN DİVARCI'YA ZİYARET