28 Nisan 2024 Pazar

SON DAKİKA

BU ADAMIN HADDİNİ BİLDİRİN

BU ADAMIN HADDİNİ BİLDİRİN

BU ADAMIN HADDİNİ BİLDİRİN

27 Ağustos 2023 Pazar 16:33 SİYASET

Laiklik karşıtı paylaşımlarla görevden alınan Müdür eski görevine yeniden gelince bu  kez “Kadından idareci olmaz “paylaşımı ile gündemde 


BURDUR – Hasan Güraksu


Laiklik karşıtı paylaşımlarla görevden alınan Müdür eski görevine yeniden gelince bu  kez “Kadından idareci olmaz “paylaşımı ile gündemde.


Burdur'un kadın Milli Eğitim Müdürü Nesrin Kakırman' ın merkeze alınması sonrası sosyal medya üzerinden “ Kadından idareci olmaz”


hadisi şerifte“ İşlerini kadına  bırakan topluluk asla felah olmaz” şeklinde paylaşım yapan Defterdarlık Gelir Müdür vekili Serkan Çevik ‘e tepkiler çığ gibi


LAİKLİK KARŞITI SÖYLEMLERİ ORTAYA ÇIKTI 


Serkan Çevik 2021 yılında çocuk esirgeme kurumunda yetişen çocukları kasdederek “ laiklik dini öğrettiniz ne edep, ne de İslam sevgisi öğrettiniz” şeklindeki paylaşımları nedeniyle görevinden alındığı basında  yer almıştı.


Serkan Çevik’in yine aynı göreve Valilikçe atanması  sonrası kadınlara yönelik paylaşımları yeni tepkileri beraberinde getirdi.

 

AKBULUT: YETKİLİLER GÖREVE


Konuyla ilgili konuşan CHP Burdur Milletvekili İzzet Akbulut “ Bu hadsiz adamın haddini bildireceğim. Türkiye Cumhuriyeti Laik, demokratik hukuk devletidir. Cumhuriyetimizin kadınlara verdiği kazanımları uyduruk hadislerle yıpratmak isteyen bu hadsiz devlet memuru için yetkilileri derhal göreve çağırıyorum. 
Bu iş burada bitmez “ diye konuştu

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÇOK OKUNANLAR

SONRAKİ HABER

BURDUR AKP' DE İSTİFALAR

BURDUR AKP' DE İSTİFALAR