09 Mayıs 2024 Perşembe

SON DAKİKA

SEÇİMDEN KOVULDULAR

SEÇİMDEN KOVULDULAR

SEÇİMDEN KOVULDULAR

28 Nisan 2023 Cuma 16:52 GÜNCEL

Burdur İl Özel İdaresi İl Genel Meclisi toplantı salonunda dün gerçekleştirilen Köylere Hizmet Götürme Birliği seçimleri için İl Özel İdaresi Genel Kurul salonunda Köy Muhtarları ve İl Genel MEclis üyeleri bir araya geldi.

Salona izleyici olarak katılan Eski İl Genel Meclis üyesi Hakan Açar , Burdur Belediye Meclis Üyesi Durmuş Turgut , Muhtarlar Derneği Başkanı Sami Çelik hiç bir gereçkçe gösterilmeden Meclis Başkanı Murat Akbıyık ve Vali Yardımcısı Ahmet Mailoğlu tarafından İstiklal Marşı sonrasında dışarıya çıkarıldılar.

 

 

 

Olaya tepki gösteren eski İl Genel Meclis Üyesi Hakan Açar "4 yıldır burada böyle bir uygulama olmadı.Köylere Hizmet Götürme Birliği seçimlerinde birliğe seçilecek olan hem İl Genel Meclisi arkadaşlarımız hem muhtarlarımız var.Muhtarlar derneği başkanı , Belediye Meclis Üyesi , Köy Sulama Kooparatif Başkanının ne gibi bir sıkıntısı olabilir de salondan dışarıya çıkartılırlar. Bunu anlamış değiliz.Misafirleri dışarıya çıkartmak tam anlamıyla bir nezaketsizliktir" ifadelerini kullandı.

Yapılan seçimlerde Halil çiçek

Halil Candan 

Ali Kozak 

Şükrü Köz

Yeni üye oldular 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÇOK OKUNANLAR

SONRAKİ HABER

SERVET OLPAK MUHTARLARLA BİRLİKTE

SERVET OLPAK MUHTARLARLA BİRLİKTE