09 Mayıs 2024 Perşembe

SON DAKİKA

BURDUR AKP' DE İSTİFALAR

BURDUR AKP' DE İSTİFALAR

BURDUR AKP' DE İSTİFALARIN ARKASINDA KİM VAR ?

28 Ağustos 2023 Pazartesi 22:31 GÜNCEL

 Burdur AKP  Kemer ilçe Başkanı Mustafa Aktürk
Karamanlı ilçe başkanı
Ömür Karakaya istifa etti.


İstifa metninin birbirine yakın metin olarak yapılması istifaların AKP içinde bir gücün düğmeye bastığı yorumlarına neden oldu.

 

Kemer ilçe Başkanı Mustafa Aktürk
Karamanlı ilçe başkanı
Ömür karakaya'nın istifa gerekçeleri birbirine yakın ifadeler..
İşte o ifadeler:
: Örnek olarak Karamanlı İlçe Başkanı Ömür Karakaya'nın istifa metni şu şekilde: Saygıdeğer hemşehrilerim,
Kurulduğu günden bu yana milletimizin refahı, birliği ve huzuru için kararlılıkla çalışan AK Parti, Türkiye'nin siyaset sahnesinde önemli bir değişimin ve dönüşümün sembolü olmuştur. Partimizin temel değerleri olan adalet, özgürlük, demokrasi ve milli birlik ruhu, Türkiye'nin güçlü bir şekilde ilerlemesi için temel bir direksiyon görevi üstlenmiştir. Toplumumuzun her kesimine kucak açan ve farklılıkları zenginlik olarak gören partimiz, ülkemizin her bir köşesinde birlik, beraberlik ve dayanışma duygusunu güçlendirmiştir.
Böylesine büyük bir siyasi oluşumun içesinde yer alarak sizlerin teveccühü ve desteğiyle çalışmaktan onur duyduğum AK Parti KARAMANLI İlçe Başkanlığı görevimden gönül birliğiyle aldığımız karar sonucunda istifa ediyorum. Görev sürem boyunca, ilçemizin kalkınması ve refahı için büyük bir gayretle çalışmaya özen gösterdik. Projelerimiz ve hedeflerimiz doğrultusunda birçok başarı elde ettik. Birlikte yürüdüğümüz yolculuk boyunca desteklerini esirgemeyen başta Sayın Genel Başkanımıza, İl Başkanımıza ve tüm hemşehrilerimize teşekkürlerimi iletiyorum.
AK Parti davamızın hizmet maratonu bir bayrak yarışıdır. Partimizin yüklemiş olduğu misyonu görev süremiz boyunca ve elimizden geldiğince ilçemizde taşımaya çalıştık. Bundan sonra da taşımaya devam edeceğiz.
Tüm AK Parti ailesine ve ilçe halkımıza saygılarımla"

Bu istifaların arkasında AKP' de etkili bir kişinin öldüğü dillendiriliyor..

Biz gur haber olarak kulisleri araştırmayadevam  ediyoruz.

Anlaşılan Burdur AKP' de kılıçlar çekildi.

 Mevcut Milletvekilleri , İl Başkanı ve henüz isminetlesmwyen  kişi ve grubunun parti içi güç savaşını yakından takip edip.kamuoyuna yazacağım 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÇOK OKUNANLAR

SONRAKİ HABER

VALİ O MÜDÜRE SORUŞTURMA AÇTI

VALİ O MÜDÜRE SORUŞTURMA AÇTI