27 Nisan 2024 Cumartesi

SON DAKİKA

TARKAN BÜYÜKYÖRÜK ADAY ADAYI

TARKAN BÜYÜKYÖRÜK ADAY ADAYI

TARKAN BÜYÜKYÖRÜK ADAY ADAYI

28 Kasım 2023 Salı 14:44 SİYASET

Tarkan Büyükyörük Burdur Belediye Başkan aday adayı oldu.


Özgür Özel’in Burdur’da verdiği “ ön seçim” sözüne vurgu yaptığı konuşma büyük alkış aldı.


CHP İl binasında yapılan adaylık açıklamasına CHP Milletvekili İzzet Akbulut. İl Başkanı Kadir Koç  Merkez İlçe Başkanı İlyas Divarcı  ile birçok partili katıldı.


Açılış konuşması yapan İl Başkanı Kadir Koç CHP değerlerine vurgu yaptı ve “ Adaylar tüm üyelere sorularak yapılırsa doğru olur. Kişilerin değil CHP üyelerine değer verildikçe başarı sağlanır “ diyerek ön seçim vurgusu yaptı.


Tarkan Büyükyörük Çeyrek aşırı geçen siyasi hayatımda; Lise yıllarımda Gençlik Kolları, sonrasında  İl Yönetim Kurulu üyeliği ve Merkez İlçe Başkanlığı  görevlerini eksiksiz yerine getirerek partime hizmet ettim.” diye başlayan  konuşmasını su sözlerle sürdürdü:


ÖZGÜR ÖZEL’İN BURDUR’DA VERDİĞİ SÖZE VURGU


   Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel’in Burdur’da, yurt gezilerinde ve 38. Genel Kurulumuzda yaptığı konuşmalarında tekrar, tekrar vurgulayarak “ Bundan böyle partimizin, Türkiye genelinde aday  belirleme yöntemi ön seçimdir. Hiçbir istisna olmaksızın, eş, dost, kardeş, arkadaş ayrımı yapılmadan, kişiler kayrılmadan adaylarımız belirlenecektir” sözüne istinaden, Bende genel başkanımıza  duyduğum güven, inanç ve cesaretle, Burdur Belediye Başkanlığı için aday adaylığımı açıklıyorum.


   Bir Burdurlu olarak bu güne kadar yüzümün akıyla başardığım spor, siyasi, sosyal, gerekse ticari tüm çalışmalarımda, vicdani, kültürel ve etik değerlere ne kadar bağlı ve saygılı davrandığım herkes tarafından bilinmektedir. Bundan böyle de aynı hassasiyetle   Burdur Belediye Başkanlığı görevini de sürdüreceğimden kimsenin kuşkusu olmasın.      Bu duygu ve düşünceler ile bugüne kadar şehrimize hizmet vermiş bütün belediye başkanlarımıza, belediye meclis üyelerine ve belediye çalışanlarına huzurlarınızda teşekkür ederim.


   Aday adayları arasındaki demokratik yarışı yönetecek olan partimizin tüm yetkililerine ve siz katılımcılara da  ayrıca teşekkür ederim.
   Kazananın Cumhuriyet Halk Partisi olacağı bu yarışta tüm aday adayı arkadaşlarıma başarılar dilerim.
   Hepimizin yolu açık olsun

Toplantı ‘ da söz alan Milletvekili İzzet Akbulut başta Burdur ve Yeşilova Belediyeleri olmak üzere tüm seçim bölgelerinde iddialıyız “ dedi


ÖN SEÇİM BEKLENTİSİ


Toplantı sonrası Il Başkanı Koç ve Milletvekili Akbulut’a  yerel seçimlerde aday belirleme yöntemi konusunda ne düşündükleri soruldu.


Kadir Koç ben sürekli açıklıyorum. Ön seçim olmazsa olmazım” derken Milletvekili İzzet Akbulut “  Ön  seçim tabi ki” dedi


TARKAN BÜYÜKYÖRÜK KİMDİR?


     Evli ve 2 çocuk babası
    Eşi Nurvet Büyükyörük Mehmet Akif Ersoy Üniversitesinde akademisyen.
     Küçük oğlu Ata Arda Büyükyörük Yıldız Teknik Üniversitesinde Öğrenci.
    Büyük Oğlu Hulusi Berk Büyükyörük Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Kardiyoloji Bölümünde İhtisasına devam etmektedir.
   Kendisi  Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Toprak Bölümü mezunu Aynı zamanda A Sınıfı İş Güvenliği Uzmanı.
CHP’de gençlik kolları, İl yönetim kurulu üyeliği ve merkez ilçe başkanlığı görevlerinde bulundu.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÇOK OKUNANLAR

SONRAKİ HABER

KIBRIS SOKAĞINA BAKİ VAROL İSMİ ÜZERİNDEN ALİ ORKUN ERCENGİZ' E GÖNDERME

KIBRIS SOKAĞINA BAKİ VAROL İSMİ ÜZERİNDEN ALİ ORKUN ERCENGİZ' E GÖNDERME