27 Nisan 2024 Cumartesi

SON DAKİKA

İÇKİLİ MEKANLAR DENETLENSİN

İÇKİLİ MEKANLAR DENETLENSİN

İÇKİLİ MEKANLAR DENETLENSİN

25 Ocak 2023 Çarşamba 14:17 KÖŞE YAZARLARI

ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ BİRAHANE VE KAHVEHANE DENETİMİ YAPMALI

 

Burdur’da faaliyet gösteren alkollü restoran, ve birahanelere yönelik  Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, sık sık denetim yapmalı.

Neden böyle yazıyorum derseniz, hayat pahalılığı gerekçe göstererek  işletmelerde peçete verilmediği, hijyen koşulların sağlanmadığı konusunda sürekli şikayet alıyoruz.

 

Yapılan denetimlerde, iş yeri açma ve çalıştırma ruhsatı, genel temizlik, hijyen şartları, fiyat tarifeleri, etiket ile gıdaların hazırlanma ve saklanma koşulları kontrol edilmeli.

 

Vatandaşlar başta gıda ve sağlık ürünleri olmak üzere her alanda sağlıklı ve güvenli hizmet almaları amacıyla gerçekleştirilen denetimlerin belirli aralıklarla sürdürülmesi istendi.

 

Zabıta Müdürlüğü ekipleri,  işletme sahiplerine sorumlulukları konusunda daha dikkatli ve titiz olmalarıyla ilgili bilgilendirme yapmasını isteyen müşteriler” birçok mekanda peçete bile konulmuyor. Halk sağlığımız korunmalı “ diye şikayetlerini dile getiriyor

 

Vatandaşlarımızın da bu konularda duyarlı olması ve herhangi bir olumsuzluk durumunda 153 Alo Zabıta numaralı hatları aramaları gerekiyor

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÇOK OKUNANLAR

SONRAKİ HABER

5.4 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM BURDUR'DA DA HİSSEDİLDİ

5.4 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM BURDUR'DA DA HİSSEDİLDİ