23 Mayıs 2024 Perşembe

SON DAKİKA

KÖYLERE DOĞALGAZ MÜĴDESİ

KÖYLERE DOĞALGAZ MÜĴDESİ

KÖYLERE DOĞALGAZ MÜĴDESİ

12 Mayıs 2024 Pazar 12:27 GÜNCEL

Doğalgaz altyapı çalışmalarının başlamasıyla ilgili müjdeli bir haber, AK Parti Burdur İl Başkanı Mustafa Özboyacı tarafından duyuruldu.

Burdur Merkez ilçesine bağlı Askeriye Köyü ve Ağlasun ilçesi Yeşilbaşköy köylerinde, 2024 yılı yatırımları kapsamında doğalgaz altyapısı kurulacak.

Başkan Özboyacı yaptığı açıklamada, TOROSGAZ Şirketi ile yapılan işbirliğinin detaylarını paylaştı. İl özel idaresi ve Toros Gaz arasında imzalanan altyapı ve üstyapı çalışma protokolünün, il genel meclisi tarafından oy birliğiyle onaylandığını ve Mayıs ayı toplantısının son oturumunda geçtiğini belirtti. Protokolün onaylanmasıyla birlikte, çalışmaların en kısa sürede başlayacağına işaret etti.

Ayrıca, bu çalışmaların, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, millete hizmet etme çabalarının bir parçası olduğunu vurguladı. Başkan Özboyacı, projeye destek veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, ilgili milletvekilleri ve yerel yöneticilere teşekkürlerini iletti. Bu gelişme, ilçe ve köylerin modern altyapı hizmetlerine kavuşmasının önünü açacak ve bölge halkının yaşam kalitesini artıracak bir adım olarak görülüyor.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÇOK OKUNANLAR

SONRAKİ HABER

BAHÇEŞEHİR KOLEJİNDE ANNELER GÜNÜ

BAHÇEŞEHİR KOLEJİNDE ANNELER GÜNÜ