16 Mayıs 2024 Perşembe

SON DAKİKA

VALİ ÖKSÜZDEN 1 MAYIS AÇIKLAMASI

VALİ ÖKSÜZDEN 1 MAYIS AÇIKLAMASI

DEVLETİN VALİSİ OLMAK BU OLSA GEREK

01 Mayıs 2024 Çarşamba 15:31 GÜNCEL

Devletçi bir Vali olarak bütün kesimlerce benimsenen Burdur Valisi Türker Öksüz 1 Mayıs bayramını kutladı.
Birleştirici bir açıklama ile öne çıkan Vali Öksüz 'ün o mesajı;

 

Ülkemizin her alanda kalkınması ve ekonomimizin güçlenmesinde önemli bir role sahip, refah dolu bir geleceğe ulaşmamız için emeğini ortaya koyarak alın teri ile hizmet üreten işçi ve emekçilerimizin, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü tebrik ediyorum.

 

Yüce Devletimiz, işçinin ve emekçinin hakkını alın teri kurumadan vermenin hassasiyetini taşıyan Aziz Milletimizin kültür değerlerine sahip çıkarak, bugünü resmî tatil ilan etmesiyle birlikte; 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Gününü daha da anlamlandırmış, emek ve dayanışmaya verdiği değere bağlı olarak işçi ve emekçilerimizin çalışma koşulları, iş güvencesi ile iş sağlığı ve güvenliği konularında önemli kazanımları hayata geçirmiştir.

ALIN TERİ VE EMEĞE VURGU

İşçi ve emekçilerimizin, vatan ve millet sevgisiyle ülkemizin kalkınması için ortaya koydukları alın teri ve emekleri neticesinde geleceğe dönük hedeflere sağlam ve emin adımlarla ulaşılacağı muhakkaktır.

 

Bu duygu ve düşünceler içinde, başta ilimiz olmak üzere, ülkemize alın teri ve emeğiyle katkı sağlayan, özveri ile çalışan ve üreten tüm emekçi kardeşlerimizin ‘1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü en kalbi duygularımla kutluyor, aileleriyle birlikte sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir hayat sürmelerini temenni ediyorum.

Bir diğer ayrıntı da Burdur’da gerçekleşen iki ayrı eylemde polisin sakın bir ortam sağlanmasın önemi oldu.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÇOK OKUNANLAR

SONRAKİ HABER

BAHÇEŞEHİR KOLEJİNDE YAZ OKULU

BAHÇEŞEHİR KOLEJİNDE YAZ OKULU